Новини » 2014 » Червень » 8 » Переволочна 1:1 Балучин. Огляд матчу
22:04
Переволочна 1:1 Балучин. Огляд матчу
         Низка невдач у попередніх турах чемпіонату вже не дозволяла «Балучину» вкотре втрачати очки. Суперник – ФК «Дружба» Переволочна – не числиться серед лідерів, тому шанси обіграти таку команду були цілком пристойними.
         Але спершу на гравців чекала довга дорога довжиною близько 50 кілометрів. Вочевидь це найбільша відстань, яку подолала команда у цьому сезоні. Можливо саме тому на матч приїхали лише кілька вболівальників.
         З самого дебюту гри команда господарів атакувала. І вже через 15 хвилин прийшов результат – гравець ФК «Дружба» відкриває рахунок потужним ударом з меж карного майданчика. Швидкий гол став несподіванкою для гостей. А тим часом гравці з Переволочної продовжували грати на атаку. У них було немало гарних моментів, які реалізувати не вдалося. Ближче до середини першого тайму «Балучин» оговтався і почав діяти гостріше попереду. В одному з моментів Борис Стойко скинув Юрію Худзяку, який непогано пробив з лінії штрафного майданчика, але голкіпер впорався з цим ударом. До кінця першого тайму м’яч так і не побував у воротах – 1:0 на користь Переволочної.
         У другій половині гри балучинці не сиділи на своїй половині поля, оскільки не дозволяв рахунок. Втім, шукаючи щастя біля чужих воріт, команда наражалася на небезпечні контратаки. Один з епізодів ледь не закінчився голом, якби не впевнені дії Івана Мігоцького, який виніс м’яч з порожніх воріт. «Балучин» міг відзначитись зі стандартів. Однак, точний удар Павла Мороза зі штрафного воротар господарів парирував. Голкіпер ФК «Дружба» своїми відчайдушними сейвами неодноразово виручав команду у скрутні моменти. Проте навіть він не зміг нічого вдіяти з ударом Юрія Худзяка на 75 хвилині. Після метушні у штрафному м’яч відскочив до Юрія, той, не довго думаючи, послав «круглого» у ближню «шістку». Потім суперники дещо заспокоїлися і стали грати повільніше, доводячи атаки до останньої фази удару. Матч був надзвичайно напруженим, суддя показав не одну жовту картку за суперечки. Нерідко виникали словесні перепалки між футболістами. Все ж битва завершилась нічиєю.
         Можливо і нічия – не той результат, який би хотілося побачити . Так, ми не виграли, але і не програли. Розчаровуватись не варто, адже команда на передостанньому місці і ще має шанси покинути зону вильоту. Наступної неділі чекаємо на гру юнацького складу ФК «Балучин» проти своїх однолітків з Андріївки, тоді як старша команда має трохи часу на перепочинок.
Переглядів: 808 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar