Новини » 2014 » Липень » 1 » Кізлів 1:2 Балучин. Огляд матчу
17:28
Кізлів 1:2 Балучин. Огляд матчу
         Гра восьмого туру чемпіонату була дуже важливою для обох суперників. Для «Кізлова» – це можливість збільшити відставання від переслідувачів у турнірній таблиці. Для «Балучина», який до початку матчу йшов останнім у таблиці, – це шанс покинути зону вильоту. Битва аутсайдерів за принциповістю була центральною грою туру.
         Від стартового свистка до перерви ігровою перевагою володіли футболісти ФК «Кізлів». Їм вдалося втілити цю перевагу у забитий гол. Балучинців ніби підмінили. Неточні передачі, провали в обороні, втрати м’яча у простих ситуаціях – саме так можна охарактеризувати гру команди у першому таймі. Всі намагання форвардів були марними і неефективними – найгострішим епізодом можна назвати хіба що удар над воротами Степана Лесюка метрів з десяти.
         У перерві Бориса Стойка замінив Петро Питлик, що зумовило пожвавлення гри у центрі поля. Нарешті з’явився зв’язок між півзахистом і нападом. Петро вміло оминав оборонні мури господарів своїми передачами і виводив форвардів на ударну позицію. Активніше і зіграніше запрацювали фланги. Почали з’являтися гострі моменти. В одному з моментів захисники завалили Степана Лесюка на землю у штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, яке сам Степан і реалізував. Звісно, одне очко краще, ніж нічого, але треба було перемагати. «Балучин» перехопив ініціативу у «Кізлова», атакуючи раз за разом. Однак всі ці дії не приносили бажаного результату. На останніх десять хвилин на поле вийшов Володимир Ковалишин, для якого це був лише другий матч у футболці «Балучина». Це була доленосна заміна. Спочатку він не особливо вражав своєю грою. І от, коли до кінця залишались лічені хвилини, м’яч відскочив до Володимира, який вдарив по стрибаючому м’ячу з тридцяти метрів. Після довгого польоту м’яч опустився за комірець голкіперу. Гооол!!! Напевне, сам Володимир не думав, що «круглий» опиниться у сітці воріт. Балучинських гравців і вболівальників переповнювали емоції – всі до одного кричали та раділи. До фінального свистка ФК «Кізлів» так і не встиг відігратись. 2:1 – перша перемога «Балучина» у сезоні.
         Внаслідок тріумфу команда піднімається на два рядки вгору і тепер на восьмому місці у турнірній таблиці з п’ятьма очками в активі. Ця вольова перемога неабияк надихає на подальші звитяги. У наступному турі ФК «Балучин» їде в гості у Старий Милятин. На хвилі ейфорії не варто забувати про помилки, яких допускалися гравці, треба працювати над усуненням цих помилок. Радує те, що команда може перемагати. Сподіватимемось, що чорна смуга невдач завершилась і настав новий час – час перемог.
Переглядів: 805 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar