Новини » 2014 » Травень » 25 » Буськ 6:2 Балучин. Огляд матчу
20:26
Буськ 6:2 Балучин. Огляд матчу
         Перше здобуте очко у минулому турі чемпіонату спонукало команду до нових подвигів. Цього разу «Балучин» на виїзді протистояв буській «Освіті». Зважаючи на статистику попередніх зустрічей, фаворитом були саме господарі.
         Поєдинок розпочався о 15.00. Температура повітря була біля 30°С. За таких умов надзвичайно важко грати. Тому головний арбітр матчу в кожному з таймів робив невелику перерву, щоб футболісти попили води.
         Початок гри був відносно рівним, як за моментами, так і за володінням м’ячем. Потім бужани притиснули гостей і мали кілька можливостей повести в рахунку. Однак «Балучин» рятувала реакція голкіпера. Намагалися балучинці зловити суперника на контратаці, проте не вдавалося дійти до воріт. А у цей час «Освіта» почала реалізовувати моменти. За кілька хвилин буські гравці забили двічі. «Балучин» не сів на свою половину і провів декілька гарних атак. В одній з них Павло Мороз не зміг переграти воротаря один-в-один. Згодом був небезпечний штрафний удар у виконанні Олега Кучіра. До завершення першої сорокап’ятихвилинки гості все ж відзначились. Степан Лесюк відправив «круглого» у дальній кут, вийшовши на дуель з голкіпером. Команди пішли у роздягальні з рахунком 2:1.
         У перерві відбулися заміни з обох сторін. У «Балучина» на полі з’явився Петро Питлик, а з боку Буська на поле вийшло одразу кілька свіжих футболістів. Саме вони і зробили найбільший внесок у гру своєї команди. Іван Томків, який грав на позиції центрального захисника, не давав супернику навіть шансу на те, аби забити. Також непогано себе показав Сергій Дроздовський, який самотужки розібрався з обороною і розстріляв ворота «Балучина». «Освіта» почала діяти впевненіше і точніше. Комбінаційна гра господарів поля була дійсно вражаючою. Гості боролися до кінця і один гол відквитали. Але у відповідь отримали чотири. У підсумку – 6:2.
         Не можна сказати, що сьогодні бужани грали на голову вище. Балучинці давали гідний опір, проте чогось забракло. Не варто розчаровуватися, кожний матч – це певний досвід. Треба вчитися на своїх помилках, щоб не допускати їх у майбутньому.
Переглядів: 567 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar