Новини » 2014 » Травень » 4 » УНМ Красне 2:1 Балучин. Огляд матчу
19:24
УНМ Красне 2:1 Балучин. Огляд матчу
      Цієї неділі команда «Балучина» вирушала у смт Красне, щоб помірятися силами з тамтешнім «УНМ» у рамках другого туру першості Буського району. Всі розуміли наскільки непростим є суперник. Варто лишень згадати, що ця команда минулоріч здобула бронзу чемпіонату. Однак у пам’яті гравців ще просвітлювався матч двохрічної давності, коли «Балучин» на виїзді впевнено здолав опонентів із Красного з рахунком 0:2. З думками про цю перемогу футболісти виїхали на гру.
      Відверто кажучи погода не дуже сприяла проведенню цього матчу. Дощ не припиняв падати ще від суботи. Слизький газон і важкий м’яч завдали деяких клопотів. Втім, неможливо не відзначити високу якість футбольного поля у Красному, зіпсувати якого не зміг навіть дощ. «Балучин» мав деякі кадрові втрати – з різних причин на гру не приїхали обидва основні флангові захисники (Андрій Мороз та Дмитро Андрущак). На щастя, їх більш, ніж вдало замінили гравці запасу. Хочеться згадати Мігоцького Івана, який провів, можливо, один з найкращих своїх матчів. Стартова десятихвилинка пройшла досить спокійно – команди вивчали одна одну. Потім «УНМ» почало тиснути на ворота Сергія Погорільця і створило кілька гарних нагод. Одного разу балучинців виручила перекладина. Проте «чорно-помаранчеві» не збиралися сидіти на своїй половині поля і провели серію непоганих атак. Одну з них результативно завершив Павло Мороз, обігравши захисника і відправивши м’яч в ближній кут. Краснянська команда знову ринула вперед. У погоні за голами господарі поля дуже часто порушували правила. Перший тайм завершився з мінімальною перевагою ФК «Балучина» – 0:1.
     Початок другої частини гри ознаменувався кількома дальніми ударами у різні ворота. Очевидно, що гравці сподівалися на помилку голкіперів, для яких нелегко ловити м’ячі у дощову погоду. «УНМ-Красне» більше володіло м’ячем. Чисельна атака господарів закінчилась голом у ворота «Балучина». Після цього краснянці спробували нав’язати свій темп гри, проте середня лінія «Балучина» ламала всі їхні плани. Декілька нагод було і у гостей, але підводила реалізація. Найкращий шанс забити був у Степана Лесюка, який вийшов сам-на-сам після передачі Ігоря Мігоцького. Проте Степан не зумів обіграти воротаря. «УНМ» відповіло гострими моментами, однак оборона балучинської команди стояла до кінця. Центральний захисник Тарас Ягусяк діяв майже бездоганно. Матч підходив до завершення, коли після подачі неприкритий гравець з Красного пробив головою у ближній кут воріт Сергія Погорільця. Радості його команди не було меж. Всі подальші старання хлопців у помаранчево-чорній формі зрівняти рахунок закінчувалися невдачами.
     Прикра поразка на останніх хвилинах… І знову «Балучин» їде додому з нічим. Але не варто сумувати – попереду ще багато ігор, у яких новачок Першої ліги ще продемонструє свою міць.
Переглядів: 454 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar