Новини » 2014 » Липень » 7 » Старий Милятин 4:1 Балучин. Огляд матчу
23:59
Старий Милятин 4:1 Балучин. Огляд матчу
         З гарним настроєм після перемоги над «Кізловом» балучинці вирушили до Старого Милятина на останню гру першого кола змагань. Зрозуміло, що суперник непростий і тому треба викластись на повну задля досягнення результату.
         Погода була настільки спекотною, що арбітру доводилось робити перерву, щоб футболісти змогли попити води. Жвавіше матч розпочали господарі поля. Їхні старання призвели до гола вже через п’ять хвилин після стартового свистка. На цей швидкий гол «Балучин» одразу відповів стрімкими атаками, але не вистачало точного завершення. М’яч кілька разів просвистів над перекладиною. Потім «Балучин» зробив вимушену заміну: Ігор Цюпка замінив Павла Мороза, який фізично не міг викладатися на всі 100%. Милятинські гравці більше контролювали м’яч, тоді як гості грали здебільшого на контратаках. Ще у першому таймі вдалося зрівняти рахунок. Степан Лесюк прострілив по лицевій лінії з правого флангу, а Роман Чепіль просто підставився під м’яч і закотив «круглого» у ворота. Гравці зі Старого Милятина побачили у цьому епізоді гру рукою збоку Романа і почали апелювати до рефері. Порадившись з боковим суддею, головний арбітр прийняв рішення зарахувати взяття воріт. А раділи балучинці недовго – наприкінці першого тайму «Милятин» знову вийшов вперед. Рахунок у перерві – 2:1.
         На початку другої половини гри «Балучин» тримався непогано. Господарі йшли ордою на ворота суперника, однак не могли пробити Сергія Погорільця. Інколи воротаря виручав каркас воріт. Балучинські футболісти не хотіли пасти задніх і частенько огризалися гострими контратаками, які, на жаль, закінчувались на фазі розвитку. Особливо активно діяв у центрі поля Петро Питлик, який віддав не одну гарну передачу у цей день. Оборона «Балучина» теж грала непогано… до третього пропущеного гола. Після нього команда перестала демонструвати конструктивну і злагоджену гру. Наслідком став четвертий м’яч у воротах гостей. Кінцівка теж була нервовою. «Милятин» відверто затягував час, за що арбітр покарав одного з гравців «гірчичником». Потім стався спалах емоцій в Ігоря Цюпки, який ледь не зчинив бійку. На щастя, конфлікт улагодився. Фінальні цифри на табло – 4:1.
         ФК «Балучин» знову програє, але зберігає за собою восьме місце у турнірній таблиці. Наступна гра відбудеться аж через місяць – 3 серпня проти того ж таки Старого Милятина, однак вже у домашніх стінах. А 13 липня молодіжна команда їде у Сторонибаби, щоб зіграти там свою гру у рамках 3 туру Юнацької першості проти місцевої команди «Етанол».
Переглядів: 1073 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar