Новини » 2014 » Квітень » 14 » Полтва-1 2:1 Балучин. Огляд матчу
20:47
Полтва-1 2:1 Балучин. Огляд матчу
       Після неважкої перемоги над «Полтвою-2» в 1/16 Кубка Весни команду Балучина чекала «Полтва-1», але вже в 1/8. Передматчеві прогнози різнилися, оскільки команди були приблизно одного рівня. «Балучин» у цьому сезоні перейшов у Першу лігу, тоді як їхні сусіди з Полтви покинули вищий дивізіон. Гра обіцяла бути цікавою. Підігравав інтригу ще й головний арбітр матчу. Саме до цього арбітра гравці «Балучина» мали багато претензій минулого року, коли він судив гру проти «Старого Милятина».
       Гра розпочалася о 15 годині. Початок видався досить млявим – лише декілька гострих моментів. Спочатку Роман Чепіль вдарив повз м’яч в кількох метрах від воріт суперника. Полтва відповіла красивим ударом головою, після якого свою блискавичну реакцію продемонстрував Сергій Погорілець. Вже через 20 хвилин «Балучин» зробив вимушену заміну: замість Дмитра Андрущака на лівий фланг захисту вийшов Володимир Стойко. Гра між сусідніми селами завжди відзначається своєю принциповістю. Цього разу також виникало немало епізодів, коли емоції переповнювали і гравці обмінювались гострими словами. Тим часом матч продовжувався. «Полтва» заробила право на штрафний удар, який відмінно реалізувала. Точний удар в «дев’ятку» метрів з тридцяти виводить господарів вперед. З рахунком 1:0 закінчився перший тайм.
       Після перерви «Балучин» активізувався. Впевнено грала оборона, не даючи форвардам суперника навіть шансу на удар. У центрі непогано діяв Петро Питлик, який своїми передачами і проходами створив чимало небезпечних моментів. Втім, все це було безрезультатно. Емоційна напруга зашкалювала – запасний гравець Ігор Цюпка отримав жовту картку за суперечки з боковим арбітром. Ближче до середини другого тайму після стрімкого проходу Степану Лесюку таки вдалося загнати м’яч поміж ніг воротаря «Полтви». Балучинці розуміли, що розслаблятися не варто, адже до кінця ще далеко. Вони почали більше грати на атаку, нападаючого Романа Чепіля замінив Ігор Цюпка. Проте гра, відверто кажучи, не йшла. Щільна опіка не давала свободи дій для Павла Мороза, який мав шанс забити. Однак, йдучи вперед, гравці забули про захист. І в результаті отримали гол у свої ворота. Сергій Погорілець не впорався з ударом і рахунок став 2:1. Незважаючи на всі старання і спроби вирівняти ситуацію, таким рахунок залишився до кінця матчу.
       Як би не було прикро про це говорити, але «Балучин» вибуває з Кубка Весни вже на стадії 1/8 фіналу. У чвертьфіналі на «Полтву-1» чекає «Олесько», яке здолало «Задвір’я» – 1:3.
Переглядів: 572 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar