Новини » 2014 » Травень » 18 » Балучин (юнаки) 4:1 Петричі (юнаки). Огляд матчу
17:27
Балучин (юнаки) 4:1 Петричі (юнаки). Огляд матчу
         Нарешті стартував сезон і серед юнацьких колективів. На неділю, 18 травня, був запланований матч 1 туру між ФК «Балучин» та ФК «Етанол» (Сторонибаби) у селі Петричі. Балучинські юнаки вже не могли дочекатися цього дня. І ось він настав! Команда прибула на гру трохи раніше, аби побачити матч між своїми суперниками по групі – андріївським «Соколом» та командою із Петричів. «Балучин» мав грати другий матч. Згодом стало зрозуміло, що матч не відбудеться, оскільки Сторонибаби не приїхали. За таких обставин було вирішено провести гру між «Балучином» і «Петричами», ну а команді «Етанол» зарахувати технічну поразку та накласти дисциплінарні санкції.
         Балучинці вийшли на поєдинок, напевне, у своєму найсильнішому складі. Капітанську пов’язку одягнув захисник Юрій Худзяк. Стартовий свисток – матч розпочався. Розпочався він із серії стрімких атак «Балучина». У перші хвилини м’яч навіть не доходив до їхнього штрафного завдяки відмінній грі півзахисників. Проте ніяк не могли забити форварди. Аж раптом, Святослава Стойка збили неподалік від лінії штрафного майданчика. До м’яча підійшов Юрій Худзяк. Потужний удар капітана видався не під силу голкіперу «Петричів» – 1:0. Буквально через 10 хвилин після вкидання аута у штрафному м’яч влучає у руку захиснику Роману Козаку – арбітр вказує на точку. Воротар дотягнувся, але не відбив пенальті. Радує те, що «Балучин» не впав духом, а навпаки, почав діяти впевненіше і гостріше. І результат не змусив себе чекати – команда забила вдруге. М’яч на рахунку Артура Дацківа. Так і завершилася перша половина гри.
         Другий тайм ознаменувався повним домінуванням ФК «Балучин». На відбій грали крайні захисники – Володимир Саламаха і Володимир Ковалишин, центр оборони тримали Юрій Худзяк і Роман Козак. У центральній зоні активно діяли Павло Ковалишин та Борис Стойко. Фланги атаки підтримували Павло Головатий та Михайло Ковалишин. Лише нападаючі не могли занести м’яча у сітку воріт. Безліч нагод мав Артур Дацків, одного разу він навіть не влучив у порожні ворота. На щастя, забити вдалося – гол в активі Святослава Стойка. А наприкінці закріпив результат вже згаданий Михайло Ковалишин, який відіграв сьогодні більш, ніж непогано. Чотири голи «Балучина»» забезпечили команді три очки.
         Так і закінчився 1 тур юнацьких змагань. Наступний пройде 15 червня у Андріївці, де балучинцям протистоятиме місцевий «Сокіл». А наступного тижня дорослий склад їде у районний центр – м. Буськ – помірятися силами із місцевою «Освітою».
Переглядів: 563 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar