Новини » 2014 » Червень » 15 » Балучин (юнаки) 3:0 Андріївка (юнаки). Огляд матчу
18:15
Балучин (юнаки) 3:0 Андріївка (юнаки). Огляд матчу
         Юнацька команда Балучина виступає куди успішніше від своїх старших побратимів. Напередодні 2 туру Юнацької ліги балучинці йшли без поразок із шістьма набраними очками. На 15 червня було заплановано дві зустрічі у групі Б: Андріївка – Сторонибаби та Балучин – Андріївка.
         Першу гру «Балучин» дивився з трибун. А подивитися було на що! Андріївські хлопці просто розчавили юнаків зі Сторонибаб із рахунком 11:3. Проте це аж ніяк не зламало командного духу ФК «Балучин» – гравці прагнули лише перемоги над Андріївкою.
         З самого початку «Сокіл» ринув уперед. На щастя, оборона діяла надійно. Пізніше «Балучин» поступово почав нав’язувати свій темп гри. І гол не змусив себе чекати. Після удару зі штрафного у виконанні Юрія Худзяка м’яч влучив у перекладину і відскочив до Михайла Ковалишина, який і переправив «круглого» у сітку воріт. Цей м’яч ще нічого не означав, тому балучинці продовжували грати в атакувальний футбол. Поодинокі атаки андріївської команди вправно руйнували захисники. У середині першого тайму «Балучину» випала ще одна нагода забити. Арбітр призначив пенальті після влучання м’яча у руку. Точний удар Юрія Худзяка з 11-метрової позначки встановив рахунок 2:0. Наприкінці першої тридцятихвилинки вже «Сокіл» мав забивати, однак вихід сам-на-сам зупинив боковий рефері, зафіксувавши офсайд.
         Другий тайм теж видався напрочуд цікавим. Андріївка все частіше атакувала. Проте більшість цих атак завершувались ще на лінії штрафного майданчика. Балучинські захисники не давали суперникам свободи дій. Ті удари, на які спромігся «Сокіл», не несли особливої загрози і були легкою здобиччю для воротаря Любомира Головатого. «Балучин» частенько огризався, виводячи своїх форвардів на ударну позицію. Але третій гол прийшов зі стандарту. Капітан Юрій Худзяк поховав надії Андріївки бодай на нічию сильним ударом метрів з двадцяти. Ні стінка, ні голкіпер не змогли врятувати свою команду – 3:0. Кінцівка гри була рівною і в’ялою. Найгострішим епізодом за цей період можна назвати другу жовту і вилучення Володимира Ковалишина. Але команда встояла вдесятьох і виборола заслужені три очки.
         Битва лідерів розставила все на свої місця. Сьогоднішній ігровий день ознаменував повне домінування ФК «Балучин» у турнірній таблиці. Наступним суперником буде ФК «Етанол» (Сторонибаби). Цей матч відбудеться 13 липня. А вже через тиждень спостерігаємо за грою старшої команди проти футболістів із Петричів.
Переглядів: 823 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar