Новини » 2014 » Серпень » 11 » Балучин 1:1 Кізлів. Огляд матчу
21:59
Балучин 1:1 Кізлів. Огляд матчу
      Початок другого кола видався для «Балучина» не зовсім вдалим. Не так засмутила поразка від «Милятина», як несподівана звитяга сусідів по турнірній таблиці ­- «Кізлова» - над командою «Освіта» з Буська. Саме ФК «Кізлів» приймали балучинці у рамках 11 туру Першої ліги. Готуючись до цієї гри гравці часто згадували матч місячної давності, у якому фантастичний удар Володимира Ковалишина приніс перемогу команді з Балучина. Цього разу потрібно було довести, що ця перемога не була випадковістю.
      Господарі вийшли у звичному для себе складі, за винятком хіба що Павла Ковалишина, який вже другий матч підряд починає зі старту. Протистояння почалось з масованих атак обох команд. Гра була рівною. На відміну від матчу у Кізлові, цього разу балучинці демонстрували куди зіграніший футбол. «Кізлів» відповідав дальніми ударами, які так і не змінили рахунок. Найцікавіше команди залишили на кінець першого тайму. Саме тоді «Балучин» зумів забити. Павло Ковалишин отримав м’яч у штрафному майданчику суперника і, прибравши захисника, пробив повз голкіпера. Але недовго раділи вболівальники – дальній удар «Кізлова» досяг своєї мети і м’яч влетів у сітку воріт Сергія Погорільця. Потім був суперечливий епізод у штрафному гостей, коли воротар рукою збив Степана Лесюка, завадивши тому пробити у порожні ворота. Втім, арбітр не угледів порушення правил і продовжив гру. Отже, команди пішли на перерву з рахунком 1:1.
      Друга половина була щедрішою на небезпечні епізоди. «Балучин» виглядав попереду набагато гостріше. «Сьогодні ми створили більше моментів, ніж за попередні три матчі,» - так описав другий тайм один із футболістів ФК «Балучин». Щоб перерахувати ці моменти, не вистачить пальців на руках. Павло Мороз, Степан Лесюк, Борис Стойко, Ігор Цюпка мали не один шанс принести своїй команді перемогу. Але м’яч вперто не хотів потрапляти у ворота. Футболісти з Кізлова спромоглися відповісти хіба що фолами і жорсткою грою. До фінального свистка «круглий» так і не побував за лінією воріт.
      Очевидно, що найкращим результатом цього матчу для «Балучина» була б перемога. Нічия нічого не змінила у таблиці. Хоча варто винести і позитивні миті. Балучинська команда показала відмінну комбінаційну атакуючу гру. Наступна гра у селі Петричі проти місцевої команди – чергова можливість зачепитися за очки і покинути «зону вильоту». Головне – вірити у свої сили і не здаватися завчасно.
Переглядів: 815 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar