Новини » 2014 » Червень » 23 » Балучин 0:2 Петричі. Огляд матчу
23:38
Балучин 0:2 Петричі. Огляд матчу
        Черговий домашній матч ФК «Балучин» подавав немало надій на першу перемогу у чемпіонаті. Після перемоги «Кізлова» над «Дружбою» (Переволочна) «Балучин» опинився на дні турнірної таблиці. У разі перемоги балучинська команда могла б покинути зону вильоту. Саме на такий результат були налаштовані гравці.
         Господарі розпочали матч у досить незвичному складі. За відсутності основних центральних захисників цю позицію зайняв Степан Лесюк, а Олег Кучір, який зазвичай грає правого півзахисника, змістився на вістря атаки. Зі стартових хвилин за основну команду дебютував Володимир Ковалишин. Незважаючи на такі перестановки, у першій половині зустрічі «Балучин» виглядав цілком пристойно. Перший тайм можна охарактеризувати як чергування атак «Петричів» і ФК «Балучин». Суперники боролися приблизно на одному рівні. Лише мінімально гості переважали за контролем м’яча. Майже всі атакувальні дії завершувалися на підступах до штрафної суперника. Перші сорок п’ять хвилин видалися бідними на цікаві моменти.
         Початок другого тайму довелося трохи перенести через зливу. І як тільки дощ ущух, суддя подав сигнал про відновлення гри. І вже через декілька хвилин після перерви «Петричі» забили. Такий гол змусив «помаранчево-чорних» усіма силами йти вперед. Центральну лінію підсилив Петро Питлик, а Степан Лесюк в дуеті з Павлом Морозом складали ланку нападаючих. Гострі моменти почали з’являтися один за одним. В одному з них Павло Мороз перекидав м’яч «парашутом» через голкіпера, але не влучив у рамку воріт. «Петричі» в основному грали на контратаках. Так суперники і відзначились вдруге. Балучинські захисники не встигли за форвардом гостей, і той прокинув м’яч повз Сергія Погорільця. Неочікуваний гол просто вбив усі надії «Балучина» бодай на очко. Далі почалась словесна боротьба. За що і отримали попередження від арбітра. Наприкінці гри взагалі ледь не виникла бійка, але, на щастя, все обійшлось.
         «Балучин» записує до свого пасиву вже п’яту поразку… Це вже крайня межа, далі відступати нікуди. Наступний суперник – ФК «Кізлів» – прямий конкурент у боротьбі за збереження прописки у вищому дивізіоні. Тепер навіть нічия команду не влаштовує. Настав час перемагати!
Переглядів: 805 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar