Новини » Архів матеріалів

Буськ 6:2 Балучин. Огляд матчу

         Перше здобуте очко у минулому турі чемпіонату спонукало команду до нових подвигів. Цього разу «Балучин» на виїзді протистояв буській «Освіті». Зважаючи на статистику попередніх зустрічей, фаворитом були саме господарі.
         Поєдинок розпочався о 15.00. Температура повітря була біля 30°С. За таких умов надзвичайно важко грати. Тому головний арбітр матчу в кожному з таймів робив невелику перерву, щоб футболісти попили води.
         Початок гри був відносно рівним, як за моментами, так і за володінням м’ячем. Потім бужани притиснули гостей і мали кілька можливостей повести в рахунку. Однак «Балучин» рятувала реакція голкіпера. Намагалися балучинці зловити суперника на контратаці, проте не вдавалося дійти до воріт. А у цей час «Освіта» почала реалізовувати моменти. За кілька хвилин буські гравці забили двічі. «Ба ... Читати далі »

Анонс 4 туру Першої ліги

     

      Після тижневого відпочинку "Балучин" їде до Буська, щоб позмагатися з тамтешньою "Освітою". Статистика останніх трьох зустрічей цих команд не на користь ФК "Балучина". У товариському матчі в березні минулого року буські футболісти здолали балучинців - 4:1, влітку того ж року в Кубку знову перемогла "Освіта" (3:1), і лише восени в рамках товариського ту ... Читати далі »

Балучин (юнаки) 4:1 Петричі (юнаки). Огляд матчу

         Нарешті стартував сезон і серед юнацьких колективів. На неділю, 18 травня, був запланований матч 1 туру між ФК «Балучин» та ФК «Етанол» (Сторонибаби) у селі Петричі. Балучинські юнаки вже не могли дочекатися цього дня. І ось він настав! Команда прибула на гру трохи раніше, аби побачити матч між своїми суперниками по групі – андріївським «Соколом» та командою із Петричів. «Балучин» мав грати другий матч. Згодом стало зрозуміло, що матч не відбудеться, оскільки Сторонибаби не приїхали. За таких обставин було вирішено провести гру між «Балучином» і «Петричами», ну а команді «Етанол» зарахувати технічну поразку та накласти дисциплінарні санкції.
         Балучинці вийшли на поєдинок, напевне, у своєму найсильнішому складі. Капітанську пов’язку одягнув захисник Юрій Худзяк. Стартовий свисток – матч розпочав ... Читати далі »

Балучин 1:1 Сторонибаби. Огляд матчу

      Цієї неділі, на ідеально викошеному полі ФК "Балучин" приймав ФК "Етанол" із Сторонибаб. Вже перед матчем виникли деякі труднощі. Оскільки обидві команди мали форму помаранчевого кольору, було вирішено, що господарі зіграють в інших футболках. Отож, балучинці вийшли на гру в чорно-білих кольорах. Саме в цій формі виступала команда два роки тому.
      Гра розпочалась відносно жваво, однак забити жодна зі сторін не змогла. Шанси були і в "Балучина", і в "Етанола". На відміну від попередніх ігор, балучинці стали зігранішими та впевненішими. Страх перед суперником був повністю відсутній. Але все ж фортуна посміхнулась гостям із Сторонибаб. Сергій Погорілець відбив удар по воротах, проте з другим впоратися не зумів. Рахунок 0:1 протримався недовго - вже за декілька хвилин Павло Мороз відмінним ударом в дев'ятку зрівняв рахунок.
      У другому таймі теж було чимало можливостей за ... Читати далі »

Ремонт стадіону

         З приходом весни все розцвітає. «Розцвів» і стадіон ФК «Балучин». Розквітлі кульбаби покрили футбольне поле своїм білосніжним покривалом. Звичайно, що грати на такому полі не зручно. Тому було вирішено покосити газон на стадіоні.
         Вчора, 11 травня, з самого ранку розпочалися роботи на стадіоні. Окрім косіння команда своїми силами зробила нові лавки для вболівальників та відновила декілька старих. Хлопці трудилися аж до обіду. Результатом їхньої роботи стали 15 нових лавок і прекрасно викошене поле.
         Отож, до матчу із ФК «Етанол» футбольний стадіон у Балучині готовий на всі 100%.

УНМ Красне 2:1 Балучин. Огляд матчу

      Цієї неділі команда «Балучина» вирушала у смт Красне, щоб помірятися силами з тамтешнім «УНМ» у рамках другого туру першості Буського району. Всі розуміли наскільки непростим є суперник. Варто лишень згадати, що ця команда минулоріч здобула бронзу чемпіонату. Однак у пам’яті гравців ще просвітлювався матч двохрічної давності, коли «Балучин» на виїзді впевнено здолав опонентів із Красного з рахунком 0:2. З думками про цю перемогу футболісти виїхали на гру.
      Відверто кажучи погода не дуже сприяла проведенню цього матчу. Дощ не припиняв падати ще від суботи. Слизький газон і важкий м’яч завдали деяких клопотів. Втім, неможливо не відзначити високу якість футбольного поля у Красному, зіпсувати якого не зміг навіть дощ. «Балучин» мав деякі кадрові втрати – з різних причин на гру не приїхали обидва основні флангові захисники (Андрій Мороз та Дмитро Андрущак). На щастя, їх більш, н ... Читати далі »

Вперед, за перемогами!

       Сьогодні офіційно розпочинається новий чемпіонат Буського району з футболу. Свої перші матчі зіграють команди Першої та Другої ліг. Нагадаємо, що футбольний клуб "Балучин" сьогодні о 15.00 приймає вдома клуб "Сокіл" із села Андріївка. Всі матчі 1-го туру можна переглянути тут.
       Сезон для юнацьких команд почнеться 18 травня.

Полтва-1 2:1 Балучин. Огляд матчу

       Після неважкої перемоги над «Полтвою-2» в 1/16 Кубка Весни команду Балучина чекала «Полтва-1», але вже в 1/8. Передматчеві прогнози різнилися, оскільки команди були приблизно одного рівня. «Балучин» у цьому сезоні перейшов у Першу лігу, тоді як їхні сусіди з Полтви покинули вищий дивізіон. Гра обіцяла бути цікавою. Підігравав інтригу ще й головний арбітр матчу. Саме до цього арбітра гравці «Балучина» мали багато претензій минулого року, коли він судив гру проти «Старого Милятина».
       Гра розпочалася о 15 годині. Початок видався досить млявим – лише декілька гострих моментів. Спочатку Роман Чепіль вдарив повз м’яч в кількох метрах від воріт суперника. Полтва відповіла красивим ударом головою, після якого свою блискавичну реакцію продемонстрував Сергій Погорілець. Вже через 20 хвилин «Балучин» зробив вимушену заміну: замість Дмитра Андрущака на ... Читати далі »
« 1 2