Новини » 2014 » Серпень » 25 » 24 серпня. Огляд футбольного дня
22:56
24 серпня. Огляд футбольного дня
     На неділю, 24 серпня, у Балучині було заплановане грандіозне футбольне свято. Зранку балучинський стадіон мав прийняти матчі юнацької першості, а по обіді вже основна команда повинна була зіграти з командою «Дружба» (Переволочна). Дещо зіпсувала очікуване свято погода. Юнакам довелося грати під дощем, а матч старшої команди супроводжувався сильними поривами вітру. Проте знайшлися віддані вболівальники, які навіть у таких умовах прийшли підтримати свої команди.
      У групі Б Юнацької ліги ситуація була майже вирішеною. Команди Петричів і Сторонибаб вже втратили шанси боротися за лідерські позиції. «Етанол» (Сторонибаби) вирішив навіть не з’являтися на гру проти Андріївки. Тож вся увага була прикута до битви двох найсильніших колективів квартету – «Балучина» та андріївського «Сокола». Попередня їхня зустріч завершилася переконливою перемогою балучинців.
     Перший тайм матчу видався досить бідним на моменти. Кілька нагод мав Артур Дацків, але його удари йшли в обхід воріт. Непоганий шанс змарнував Павло Головатий, який з меж штрафного майданчика пробив мимо воріт. «Сокіл» також атакував, але до серйозних ударів справа не доходила. У другій половині «Балучин» завзятіше грав попереду. Проте дотиснути суперника вдалося тільки наприкінці матчу – спершу відзначився Павло Ковалишин, а трохи пізніше гол до свого активу записав Святослав Стойко. Переконлива перемога 2:0 дозволила балучинській молодіжці вийти з групи в якості одноосібного лідера. Фінальні змагання юнаків заплановані на 14 вересня.
     Ложку дьогтю в бочку меду додали футболісти дорослого складу «Балучина», які у принциповому протистоянні на останніх хвилинах поступилися «Дружбі» з Переволочної.
А складалося все досить непогано. Вже в самому дебюті шанс був у Степана Лесюка, але він не зміг переграти воротаря гостей. Перший тайм пройшов у дусі боротьби, жодна зі сторін не бажала поступатися. Цікавішою видалася друга сорокап'ятихвилинка. Господарі поля забили першими – Ігор Цюпка замкнув прострільну передачу. Ніщо не віщувало біди, аж раптом за кілька хвилин до фінального свистка ФК «Дружба» забиває. Балучинські гравці відчайдушно ринули вперед, щоб відквитати втрачену перевагу, а натомість пропустили вдруге. Часу відігратися було вкрай обмаль. І, на жаль, їм це не вдалося. З опущеними головами покидали поле господарі, адже розуміли всю важливість цієї поразки.
     Отаким ввійшов цей день в історію балучинського футболу. Є в ньому і радісна перемога, і прикра поразка. Звичайно, неприємно бачити «Балучин» на останньому місці, але разом із тим варто порадіти за молоде покоління, яке вже у найближчому майбутньому стане основою дорослої команди.
Переглядів: 909 | Додав: RomanKozak97 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar