Новини » 2014 » Липень » 01

Фінал Кубка Весни. Андріївка 1:3 Сторонибаби


        У неділю 29 червня відбувся фінал Кубка Весни на стадіоні СК «ДЮСШ-Буськ» у місті Буськ. У фінальному двобої зустрілися «Сокіл» (Андріївка) та «Етанол» (Сторонибаби). У півфіналі ці команди вибили з турніру «Полтву-1» та «Стандарт» (Заводське) відповідно.
       Матч обслуговувала бригада арбітрів на чолі з Іваном Томківом. На трибунах зібралось немало вболівальників з усього району. Якість і видовищність гри обох команд була гідною фіналу. «Сокіл» забив вже на першій хвилині матчу. У другому таймі футболісти зі Сторонибаб в ... Читати далі »

Кізлів 1:2 Балучин. Огляд матчу

         Гра восьмого туру чемпіонату була дуже важливою для обох суперників. Для «Кізлова» – це можливість збільшити відставання від переслідувачів у турнірній таблиці. Для «Балучина», який до початку матчу йшов останнім у таблиці, – це шанс покинути зону вильоту. Битва аутсайдерів за принциповістю була центральною грою туру.
         Від стартового свистка до перерви ігровою перевагою володіли футболісти ФК «Кізлів». Їм вдалося втілити цю перевагу у забитий гол. Балучинців ніби підмінили. Неточні передачі, провали в обороні, втрати м’яча у простих ситуаціях – саме так можна охарактеризувати гру команди у першому таймі. Всі намагання форвардів були марними і неефективними – найгострішим епізодом можна назвати хіба що удар над воротами Степана Лесюка метрів з десяти.
         У перерві Бориса Стойка заміни ... Читати далі »