Новини » 2014 » Травень » 25

Буськ 6:2 Балучин. Огляд матчу

         Перше здобуте очко у минулому турі чемпіонату спонукало команду до нових подвигів. Цього разу «Балучин» на виїзді протистояв буській «Освіті». Зважаючи на статистику попередніх зустрічей, фаворитом були саме господарі.
         Поєдинок розпочався о 15.00. Температура повітря була біля 30°С. За таких умов надзвичайно важко грати. Тому головний арбітр матчу в кожному з таймів робив невелику перерву, щоб футболісти попили води.
         Початок гри був відносно рівним, як за моментами, так і за володінням м’ячем. Потім бужани притиснули гостей і мали кілька можливостей повести в рахунку. Однак «Балучин» рятувала реакція голкіпера. Намагалися балучинці зловити суперника на контратаці, проте не вдавалося дійти до воріт. А у цей час «Освіта» почала реалізовувати моменти. За кілька хвилин буські гравці забили двічі. «Ба ... Читати далі »

Анонс 4 туру Першої ліги

     

      Після тижневого відпочинку "Балучин" їде до Буська, щоб позмагатися з тамтешньою "Освітою". Статистика останніх трьох зустрічей цих команд не на користь ФК "Балучина". У товариському матчі в березні минулого року буські футболісти здолали балучинців - 4:1, влітку того ж року в Кубку знову перемогла "Освіта" (3:1), і лише восени в рамках товариського ту ... Читати далі »